Показать сообщение отдельно
Старый 29.02.2012, 14:22   #3
Taka no Me
Темный Король
1,500,000,000

Taka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущее

Спойлер:
Killua and Alluka got to the world tree with Gon, Killua tells him about Alluka's power and says they can't be together. They take a picture together and Killua leaves with Alluka.

Gon climbs the tree and meets up with Gin, Gin said that there is a huge world outside of the world they know of. The Ants are an example of something that came from outside this world, and he's looking for a treasure that came from outside this world too.

Rabbit marries Tiger.

Дискорд канал сайта

где мои пельмешки?!
Императрица Пиратов:
Снегурочки:

Последний раз редактировалось Taka no Me; 29.02.2012 в 14:51
Taka no Me вне форума   Ответить с цитированием

Время генерации страницы 0.47101 секунды с 14 запросами