Показать сообщение отдельно
Старый 19.10.2011, 11:48   #42
Taka no Me
Темный Король
1,500,000,000

Taka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущее

Спойлер:
Pariston suggested to have Beans first check for all the invalid votes. Those who abstain or have an invalid vote will have their license confiscated.

Gin is missing.

Some of the Zodiac have their own plan.

Silva tells Killua that nobody can control Alluka because he's just a product from the darkness. Killua says he needs to ask for Alluka's help as a brother. Killua says normal aura remover wouldn't for Gon's condition because his power is too great, it'd either fail or even kill the person attempting to remove it. Killua says he will save both Alluka and Gon.

Alluka dresses like a shrine maiden and looks like a girl (but is a guy).

Спойлер:
Правда есть сомнения на счет правдивости спойлера.. нет не каких подтверждений...
Но вроде, правдиво звучит...
И если он правдивый то получается Иллуми хочет чтобы Гон умер...устранив Аллуку...

Но пока лучше подождать подтверждения...
Дискорд канал сайта

где мои пельмешки?!
Императрица Пиратов:
Снегурочки:
Taka no Me вне форума   Ответить с цитированием

Время генерации страницы 3.10724 секунды с 14 запросами