Показать сообщение отдельно
Старый 08.05.2020, 21:05   #5668
Taka no Me
Темный Король
1,500,000,000

Taka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
When Aokiji joined the navy he was called the recruited monster and possessed a great fighting force that he had not learned from anyone, but he gained more strength when Monkey D Garp trained him.

Aokiji was looking at Monkey D. Garp's past since Aokiji was a new recruit.

Akainu was also called "the recruited monster".

Justice of Aokiji was Burning Justice, but later changed to Lazy Justice after what happened in Ohara.

After the Rocks Pirates disintegrated, Whitebeard gathered a crew and became stronger (Whitebeard at the time of the Battle of God Valley is 36 years old, but its most cherished strength was at the age of 38)

What makes Roger's pirate crew strong and united despite their small number is their confidence in the leader.

Инфо из магазина.

Добавлено через 10 минут
Цитата:
Сообщение от Айкаша Посмотреть сообщение
ут уже гадание на кофейной гущи начинается

Дискорд канал сайта

где мои пельмешки?!
Императрица Пиратов:
Снегурочки:
Taka no Me вне форума  
Эти 4 пользователей(ля) поблагодарили Taka no Me за это полезное сообщение:
Estarossa (09.05.2020), Maehara (09.05.2020), Айкаша (09.05.2020), ЭмоБой из 2007 (08.05.2020)

Время генерации страницы 0.14869 секунды с 14 запросами